Eladó Lakás Bp V. ker. Belváros


Eladó Lakás

R436281
100 m²
3
II.
Felújított (4)
utca

BELVÁROSI ELEGÁNS, KÜLÖNLEGESEN GYÖNYÖRŰ LUXUSLAKÁS ELADÓ! V. kerületben, a Dunapartnál, a Belgrád rakparton kínáljuk megvételre ezt a II. emeleti, hivatalosan 96 m2-es, a valóságban 100 m2-es, 2 + 1 félszobás, amerikai konyhás, cirkófűtéses /padlófűtésen keresztül/, klimatizált, napfényes, csendes mellékutcára néző, 2021-ben teljes körűen és igényesen felújított nagypolgári lakást. Az egyedi színvilággal kialakított modern amerikai konyhás étkezőbe érkezünk, rögtön balra egy udvari nézetű, DNY-i fekvésű hálószoba található, mellette egy WC kézmosóval és egy tároló, majd tovább haladva az elegáns, harmonikus színvilágú, tágas, utcai nézetű nappaliba érkezünk, majd rögtön jobbra, utcai nézetű, egyedi tervezésű hálószoba, hatalmas beépített gardróbszekrénnyel és közvetlen kapcsolattal a fürdőszobával. A lakás belsőépítész egyedi tervei alapján, prémium minőségű anyagok felhasználásával készült, Swarovskí kristállyal díszített lámpatestek és kilincsek, Blackout sötétítőfüggönyök, tölgyfa padló, Küppersbursch wok tűzhely és főzőlap, Bosch sütő, Siemens hűtő és fagyasztó, Fisher Art klíma, 70 col Samsunk Smart TV, hang- és hőszigetelt nyílászárók, extra hangszigetelt falak, egyedi tervezésű bútorok és különleges csillárok teszik még varázslatosabbá. A lakás előtt saját terasz lett kialakítva, gyönyörű, virágzó növények színkavalkádja igazán szemet gyönyörködtető látvány. Igény esetén van lehetőség az udvarban parkolóhelyet bérelni. A ház 18966-ban épült, 5 szintes, LIFTES, belül felújított, kívül jövő év elején kezdődően fel lesz újítva (aláírt megállapodás). A közös költség 31.000 Ft, amely korlátlan vízhasználatot tartalmaz. A lakás kiemelten ellátott, környékén az infrastruktúra páratlan, a központi elhelyezkedése miatt rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! A nyüzsgő belváros, az üzleti negyed közelsége, a Dunapart, a Gellérthegy, a Gellért gyógyfürdő és számos kulturális és szórakozási lehetőség minden egy karnyújtásnyira. Olyan új tulajdonost keresünk, aki nem szeretne a felújítással bajlódni, hanem élvezni kívánja a lakás nyújtotta előnyöket. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, bútorok, textilek és a dekoráció az ár részét képezi. Irányár: 217.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R436281
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 217 000 000 Ft
Négyzetméter ár 2 260 417 Ft
Hely Budapest, V. kerület Belváros
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Belváros
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 96 m²
Valós 100 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 31 000 Ft
Közös költség megjegyzés a közös költség tartalmazzaa a felújítási alapot, a szemétszállítás és korlátlan vízhasználat díját

Épület

Épült 1896
Emeletek V.
Lakásszám 51-
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés BELVÁROSI ELEGÁNS, KÜLÖNLEGESEN GYÖNYÖRŰ LUXUSLAKÁS ELADÓ! V. kerületben, a Dunapartnál, a Belgrád rakparton kínáljuk megvételre ezt a II. emeleti, hivatalosan 96 m2-es, a valóságban 100 m2-es, 2 + 1 félszobás, amerikai konyhás, cirkófűtéses /padlófűtésen keresztül/, klimatizált, napfényes, csendes mellékutcára néző, 2021-ben teljes körűen és igényesen felújított nagypolgári lakást. Az egyedi színvilággal kialakított modern amerikai konyhás étkezőbe érkezünk, rögtön balra egy udvari nézetű, DNY-i fekvésű hálószoba található, mellette egy WC kézmosóval és egy tároló, majd tovább haladva az elegáns, harmonikus színvilágú, tágas, utcai nézetű nappaliba érkezünk, majd rögtön jobbra, utcai nézetű, egyedi tervezésű hálószoba, hatalmas beépített gardróbszekrénnyel és közvetlen kapcsolattal a fürdőszobával. A lakás belsőépítész egyedi tervei alapján, prémium minőségű anyagok felhasználásával készült, Swarovskí kristállyal díszített lámpatestek és kilincsek, Blackout sötétítőfüggönyök, tölgyfa padló, Küppersbursch wok tűzhely és főzőlap, Bosch sütő, Siemens hűtő és fagyasztó, Fisher Art klíma, 70 col Samsunk Smart TV, hang- és hőszigetelt nyílászárók, extra hangszigetelt falak, egyedi tervezésű bútorok és különleges csillárok teszik még varázslatosabbá. A lakás előtt saját terasz lett kialakítva, gyönyörű, virágzó növények színkavalkádja igazán szemet gyönyörködtető látvány. Igény esetén van lehetőség az udvarban parkolóhelyet bérelni. A ház 18966-ban épült, 5 szintes, LIFTES, belül felújított, kívül jövő év elején kezdődően fel lesz újítva (aláírt megállapodás). A közös költség 31.000 Ft, amely korlátlan vízhasználatot tartalmaz. A lakás kiemelten ellátott, környékén az infrastruktúra páratlan, a központi elhelyezkedése miatt rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! A nyüzsgő belváros, az üzleti negyed közelsége, a Dunapart, a Gellérthegy, a Gellért gyógyfürdő és számos kulturális és szórakozási lehetőség minden egy karnyújtásnyira. Olyan új tulajdonost keresünk, aki nem szeretne a felújítással bajlódni, hanem élvezni kívánja a lakás nyújtotta előnyöket. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, bútorok, textilek és a dekoráció az ár részét képezi. Irányár: 217.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 33.26 Nem van utca ÉK
Szoba 6.78 Nem van utca ÉK
Szoba 10.32 Nem van udvar DNY
Amerikai konyha étkezővel 27.89
Fürdő 7.42
WC 0.96
Tároló 3.49
Terasz 8

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Maradandó ingóságok A teljes berendezés, bútorok, csillárok, kiegészítő dekorok az ár részét képezik.

További információk

Parkolóhely Felszíni beálló bérelhető udvarban 40.000 Ft/hó
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp V. ker.
Báthory utca

320 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Fiume utca

74 000 000 Ft

Eladó Házrész
Bp XVI. ker.
Ómátyásföld

68 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVI. ker.
Ómátyásföld

68 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Újpest-Központ

77 760 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Újpest-Központ

76 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Újpest-Központ

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

99 900 000 Ft